Opel website
Uw auto verkopen?
loder_img.png

Een moment geduld aub,
wij zijn uw verzoek aan het verwerken....

Betrouwbaar onderhoud.
Gegarandeerd

Home > Werkplaats

Onderhoud

Autobedrijf Kooiman wil klanten zo goed mogelijk op weg helpen én houden. Met betrouwbare auto’s, een eigentijdse werkwijze en behulpzame, deskundige medewerkers. Ons uitgebreide servicepakket zorgt ervoor dat uw gekochte auto in optimale staat blijft. Wij laten niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen.

Onderhoud

Afspraak maken

Wilt u snel en eenvoudig een werkplaats afspraak plannen? Dat kan eenvoudig online via onze website. U heeft namelijk rechtstreeks inzage in onze agenda en kunt op die manier uw afspraak meteen vastleggen.

Regulier onderhoud

Bij autobedrijf Kooiman is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

APK keuringen

Bij Autobedrijf Kooiman kunt u ook terecht voor de APK keuring van uw auto. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Opel Erkend reparateur

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Met de Opel servicebeurt kan uw Opel er weer een jaar tegen*. Voor een onverhoopt pechgeval doet u gewoon beroep op de gratis pechhulp, via Opel Assistance.

Bandenservice

Sla uw banden veilig op! Staan uw banden thuis ook zo in de weg in de schuur of garage? Bij Autobedrijf Kooiman in Oud-Beijerland slaat u uw banden veilig, verzekerd en voordelig op en kunnen wij de banden ook voor u wisselen.

Storingen

Moderne auto’s hebben een geheugen dat storingen of defecten automatisch registreert, maar registratie is nog geen oplossing. Bij Autobedrijf Kooiman beschikken we over de kennis en apparatuur om een juiste diagnose te stellen én u daarna weer op weg te helpen.

Aircoservice

Wist u dat de koude vloeistof van uw airco door verlies en/of verdamping jaarlijks met zo'n 10% afneemt? Wanneer de airco vloeistof onder de 70% komt, dan kan de kans op een defect toenemen.

Uitlijnen

Bij Autobedrijf Kooiman adviseren we om de uitlijning van uw auto om de 12 maanden te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.

Camper Onderhoud

Autobedrijf Kooiman biedt ook ‘Camper Totaal Onderhoud’ aan voor campers bestuurd met rijbewijs B.

Bedrijfswagens

Autobedrijf Kooiman is tevens officieel erkend Opel reparateur voor bedrijfswagens.

Quick service

Een lekke band, pech of sleutels kwijt? Wij zijn er altijd voor u. Dat is onze Quick service van Autobedrijf Kooiman.

Schade gereden?

Wij kunnen uw schade volledig in-house herstellen

Morgen Internet - Zorgeloos website